2012. március 18., vasárnap

Médiáról



Média nagyon jó eszköz a nép manipulálására .

Tv2 sok bűnügyi dolgot ad le Aktív meg csak a sztárok körül zümmög hogy sztárok úgy,sztárok így vagyis őket favorizálják, így kerültek elő a celebek is akik minden áron híresek szeretnének lenni .

Meg a Justin Bieber meg az MM -et favorizálják a nép meg...
Szerintem a Justin Bieber ha felnőtt korában kezdte volna akkor nem hívnák buzinak mert csak a kortársai miatt nevezik buzinak....gondolom egy kedves ismerőse vagy sokan nagyon irigyek rá hogy miket elér vele.

Meg úgy látom sokan nem jártak ének órára mert akkor kiderülne hogy miért van olyan hangja...Azért van olyan hangja mert sokat énekelt és a mutálódás se befolyásolta ezért annyira.

A reklámoknak az a célja hogy vegyed csak az árút de ami benne van az nem fontos.

pl.: Coca cola,

2012-es dolog

Az csak fel lett fújva, úgy halottam hogy egy fórumról indult az egész hogy beszélgettek ,eszmét cseréltek de még akkor nem volt ez a 2012-es világvége-s dolog utána kezdődött gondolom valaki arra járt és felkavarta a port...

Nem lesz világvége,de csillagászati alapja van hogy egy irányba fognak állni az égbolton.

És Nem világvége mert a Föld vagy a világ attól még ugyanúgy lesz csak a rajta élő lények nem lesznek rajta . Hát igen gondolkodás nélkül azt mondanánk hogy sose lesz világvége megsúgom hogy bármikor lehet meg hogy semmi se tart öröké előbb utóbb az emberiségnek is vége mint a dinoszauruszoknak pl.: Meteor, de ha így folytatta az emberiség hogy akkor előbb fogja kiirtani magát remélem nem.

De a jó oldala az hogy tudsz tájékozódni meg érdemes szerintem azért az ismeretterjesztő műsorokat nézni és ha érdekel akkor meg jobban utána nézel.Mert a Hazugságokban is lehetnek féligazságok :D


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése