2012. január 2., hétfő

Első bejegyzés

Üdvözlök mindenkit.

Ultimate Resolution Team azért jött létre hogy közös erővel egy jobb világot építsünk.
Az "ultimate resolution" jelentése: "végső elhatározás".
Itt az utolsó lehetőség, hogy elhatározzuk magunkat egy cél mellett. Ez a cél pedig egy szebb világ egy olyan Föld, ahol nekünk és az utódainknak nem kell naponta a megélhetésért küzdeni. Egy félelem nélküli világot kell teremtenünk, egy háborúk, éhínség és nyomor mentes bolygót. Eljött az ideje, hogy leszámoljunk azokkal a zsarnok diktátorokkal, akik a szemünkbe mosolyognak de a hátunk mögött kisemmiznek és "lemészárolnak" minket.
Az oldal gyakorlati céljai közé tartozik a környezet megóvása, technológiai kutatások(pl.: ingyen energia), az erkölcs és etika visszaállítása. Az abszolút béke megteremtése.
Csak nézz ki az utcára! Gyerünk bátran! Láthatod mi folyik odakint. Háborúk, tüntetések, és a tüntetőket érő rendőri terror. A rendőrök nem minket, polgárokat védenek már, hanem a kizsákmányoló kormányt védelmezik tőlünk. Az amerikai katonai terror a közel-keleten, és a hazugságok amiket az állam zsebében lévő média terjeszt.
Attól, hogy begubózol a saját kis rózsaszín világodba, még nem fogsz jobban élni. Ha szeretnéd megóvni a szeretteidet, és meg akarod teremteni az egység, és béke földi birodalmát, akkor csatlakozz!
Tudom, most olyasmiket gondolhatsz, hogy "ez egy őrült" vagy "ezt úgysem lehet megcsinálni".
Egy régi ismerősöm mondogatta: "Nincsen lehetetlen,csak tehetetlen ember"."
Ahhoz, hogy képesek legyünk elérni a céljainkat, együtt kell beletennünk az ügybe a végső elhatározásunkat!
Ha most nem fogunk össze, minden elveszett.

Most egyenlőre bölcsességeket, okosságokat fogok ide írni. Elgondolkodtató dolgokat, melyek láttán benned is felépülhet egy VÉGSŐ ELHATÁROZÁS!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése