2012. január 27., péntek

Környezetvédelem

Korszak probléma a környezetszennyezés

Olvastam meg alá is lehet támasztani hogy a felmelegedést mindig jégkorszak követte,talán ezzel most gyorsítjuk vagy lassítjuk a jégkorszakba menetelt.

Jó ötletnek tartom az Algát mint bioüzem anyag mert sok van belőle,de a legjobb megoldás az lenne ha kerékpárral járnál be ha tehetnéd legalább megvan vele a reggeli testmozgás is vagy az elektromos autó (Nikola Teslának elvileg sikerült olyan autót készíteni ami öröké mehetett volna. ,,1931 nyarán a New York állambeli Buffalo városka lakói furcsa látvány részesei lehettek. Egy Pierce Arrow, a korszak egyik luxusautója suhant el előttük, benne egy idős úriember és középkorú útitársa. Nem maga ez a látvány volt az érdekes, hanem az, hogy az autó hangtalanul, nesztelenül, kipufogógázok kibocsátása nélkül haladt, meglehetősen nagy sebességgel. Az idősebb úr Nikola Tesla volt, akinek nevét ma már sajnos csak kevesen ismerik, pedig minden idők talán legnagyobb kísérleti fizikusa és feltalálója volt." http://maxtuzijatek.hu/?p=181

http://www.asztralutazas.hu/index.php/Uj-technologia/Tesla-elektromos-autoja.html)

Vagy ott van a Vízzel működő autó,persze a szkeptikusok tagadják nagy erőkkel akkor is ha igaz mert a jelenlegi tudás szerint lehetetlen, de a Kereskedelemnek se tenne jót ezért se érdekli senkit se ezt mert semmi haszon se lenne belőle nekik.

Vagy itt van ezt is fel lehetne használni:
Hidrogénfejlesztés elektrolízis nélkül Gallium-Aluminum ötvözet segítségével 2. rész



http://www.hir24.hu/tudomany/2012/01/23/benzin-helyett-alga/

Savasodnak a tengerek,óceánok, leálhat a Golf áramlat , Olvad az Északi sark,meg a tengerek és az óceánokban sok szemét kezd felgyűlni.

+kihalnak emiatt egyes fajok : jegesmedvék,

"Ha majd kivágtad az utolsó fát, megmérgezted az utolsó folyót, és kifogtad az utolsó halat, rádöbbensz hogy a pénz nem ehető."
(indián mondás)

Nagyon igaz közmondás, Nagy kutyák,emberek akkor fognak sírni mikor már 1 hajszálnyitól van a semmitől, mikor meglehetett volna oldani persze a Nagykutyák ilyenkor is csak menteni probálják a bőrüket mert úgy gondolják hogy nekik több joguk van élni mint a parasztnak(földműves és nem rossz értelembe,sok eszük van :) )

És egyszer kifogynak a fosszilis energiák, érdemes a Megújuló energiákkal.

http://www.tankonyvtar.hu/nincs-cim-tanari-100218-740

Az atomenergia

Több energiát termel igaz,de veszélyes, Nem szabad a tűzzel játszani. például lásd Fukisima, Vagy a Híres Csernobil baleset mi okozott. a terület sugárzott lesz ezzel kevesebb hely ahová biztonságosan beteheted a lábadat a föld legnagyobb része tenger,óceán az ember csak maga alatt vágja a fát.

http://alternativ-energia.blogspot.com/

http://www.alternativenergia.net/

Önfenntartó gazdálkodás

Mint az előző bejegyzésembe leírtam hogy Nikola Teslának sikerült megcsinálni az ingyen energiát csak nem lenne jó üzlet belőle ezért rögtön hülyének kellett tettetni öt

Az ingyen energiával meglehetne oldani az áramot,

házötlet:

http://cre-art.blog.hu/2011/04/11/az_igazi_hobbit_haz

http://www.richsoil.com/rocket-stove-mass-heater.jsp

Facebokkról:

Rajtam ne múljon , hogy minél többen legalább elolvassák. ÉRDEMES!Volt egy nagyon érdekes beszélgetés február 22-én a Hír Tv-ben, Dr. Csáky István professzorral (Állatorvostudományi Egyetem) beszélgetett Pataki Enikő a SZÓJA szerepéről. Ugyanis, több mint egy éve már Angliában felfigyeltek arra, hogy nemcsak a felnőtt sportolók, de 13-14 éves gyerekek közül is évente 3-4-en halnak meg sportpályán szívelégtelenségben Mivel a szívelégtelenség okát a boncolásnál nem találtak, elkezdték vizsgálni, mi lehet közös az áldozatokban.. Egyetlen ilyen volt: az étrendjükben a szója! Arányos mennyiségű SZÓJA (nem mellékesen) 4-5-ször annyi női nemi hormont (vagy azzal azonos hatású alkaloidot) tartalmaz, mint 1 db antibébi tabletta Ez férfiakra nézve még veszélyesebb, mint a nőkre!Ezek után, amerikai kutatók elvégeztek egy tesztsorozatot 30-30 egérrel (30 minta és 30 kontrollállat). A 30 kísérleti egér - melyeket SZÓJÁVAL etettek - MINDEGYIKE elpusztult szívelégtelenségben. A kontroll csoport, amely normál kaját kapott, semmilyen problémát nem mutatott.A professzor összerakta az információkat, és javasolja, vizsgálják a sportolókat étrendjük vonatkozásában is. A végén, csak mint érdekességet megemlítette, hogy az allergiás megbetegedések óriási méretűre növekedésének kezdete szignifikánsan egybeesik a SZÓJA fogyasztásának általánossá válásával.Múltkor körbement egy nagyon jó cikk a margarinról, mint mesterséges élelmiszerről (kőolajszármazék). Itt ez szója, mely szintén az élelmiszeripar találmánya.Miből lehet olcsón, nagy tömegben élelmiszert előállítani? Hát kőolajból, gombamód szaporodó szójababból.... Főleg, ha még gén kezelik is, az már abszolút katasztrófa.

A különféle hajhabok és zselék helyett is használhatják, mivel a világos sör kitűnő hajformáló. Hajmosás után a fejbőrt és a hajszálakat is jól be kell dörzsölni, majd 15 perc után bő vízzel leöblíteni.Ui.: Arról nem szól a fáma, hogyha mindhárom alkoholformát alkalmazzuk akkor a hatások erősítik vagy rontják egymást. Ezt mindenkinek saját magának kell kipróbálni !
A túlvilágról ez láthatatlan, hát olvasd el még itt !Vajon tudatosan mérgezik a népet? Kábítsák csak a népet. Én benyomok délelőtt 4 azaz négy rosé kisfröccsöt, du ugyanebből 5-öt, hogy jól aludjak, a vizet saját ásott kutamból iszom 1969 óta gyerekeimmel együtt.
A nyaralómba sem engedek be klóros szennyvizet ott is saját ásott kútból merítem. 78 éves vagyok a gyerekeim 42 és 38 évesek. Disznózsíros birkapörkölt. Csülkös velős pacal ami belefér. A doktornő meg nyaljon sót. Nagyapám parasztkolbászon szalonnán élt 92 évet. Apám úgyszintén 86 évet anyám 84 évet ezt kapd ki dokinéni. Ne meséljetek baromságot. Disznózsír és házi víz. Különben mentek a lecsóba.Egy doktornő írta hozzá ezt a megjegyzést:Úgy vélem , amit ebben a email-ben leírtak , sajnos megállja a helyét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése