2012. január 27., péntek

Magyar eredetről

Magyar eredetről

A magyar eredetről az a véleményem hogy a történelem tiszta találgatás. Mert tanultam is tőriből hogy a hivatalos a Finnugor elmélet de a török elmélet is már a hivataloshoz ál,kíváncsi leszek hogy változnának meg a töri,nyelvtan könyvek,És a finnugor elméletet 1 csillagász találta ki és sok elmélet van hogy honét származnak a Magyarok.

-DNS vizsgálat szerintem azt mondják hogy japánokkal vagyunk rokonsággal vagy a törökökkel,Örülnék is a japán-magyar Rokonság lenne :Egyrészt ez se mondható szerintem biztosra mert mint tudjuk Tatár járáskor majdnem kipusztult a magyar állam ezért bekellett telepíteni embereket,ezért már akkor elkezdtünk keveredni +Európa közepén vagyunk is keveredett már.

-Usa-kormány felkért egy tudós csoportot, "keressék" meg az Európa legősibb nép csoportját,kiderült a magyarok, nem is verték nagy dobra. ( másolt )

- A tőri könyv nem szól arról hogy az Urál Hg előtt merre volt a Magyar nép.

-Hun és a Magyar Mondák hasonlott egymásra.

-Gesták hiányosak

-Írott források: http://hu.wikipedia.org/wiki/A_magyar_őstörténet_írott_forrásai

-A régészetről is megmondtam a véleményem előző bejegyzésbe.

-A nyelvészetről meg az a véleményem hogy ha pl.: valaki bejön az osztályba és mond valami cigányul akkor erre mondja a másik cigány jé testvérek vagyunk ez a véleményem róla. Szerintem azt kéne csinálni hogy vissza nézni a népek nyelveit Magyar esettben a rovásírást nézni és úgy összehasonlítani a nyelveket mert szerintem a mostani korban nem érdemes mert sokat újult a nyelvek(pl.: Irodalom:nyelvújítás). pl.: Ha Kína mellé lett volna a magyar állam akkor át is vettünk volna az ottani országoktól dolgokat vagyis Európaiasodott a nyelvünk.

http://www.kiszely.hu/istvan_dr/017.html

-A 34 ezer éves boszniai Nap Piramisban hun-magyar rovásírást találtak..(másolt)

-hunok nem is voltak csak a franciák nem tudták kiejteni a nép nevét (írta 1 nyelvész)

-Illetve a Kettős honfoglalás az első Szakasza 670 körül volt kárpát-medencében, Mit kereshetek a griffes-indás magyarok a Kárpát-medencében?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése