2012. január 14., szombat

Társadalmi épitő kritika-Szkeptikusokról

Szerintem tul maradiak és halottam is, hogy mindent megtesznek azért, hogy ne változzon semmi a jelenlegi tudásunkon. Mindent csak mértékkel szabad.
Hogy miért is rossz a maradiság? A maradiság nem feltétlenül rossz, de hagyjuk az öregekre. Az idő előrehaladtával az újabb generációknak sokkal több tudásra van szükségük, de őket is szkepticizmusra nevelik, ezáltal megragadnak a maradiságnál a fejlődés helyett. Fejlődésre van szükség, nem pedig beszűkült tudatra.

-Ha a vérátömlesztés modern felfedezésénél rosszul sikerült volna az első kisérlet akkor egyből tiltott dolog lenne...(talán azért kísérleteztek vele, mert már tudták, hogy a régi emberek képesek voltak rá - gondoljunk csak a több 10 ezer éves Ica köveken található fejlett orvosi beavatkozásokra) , Vagy a középkorban páran beszéltek a keringési rendszerről vagyis valami újat hozott fel ami a jelenlegi tudásuk szerint lehetetlen volt ezért kinevették és máglyán elégetek párat és kinevették.

Vagy a helikopter megépítésénél a sok nagyokos tiltakozott, hogy az "lehetetlen". Pedig már Da Vinci is készített róla modellt a 15-16. században.

Vagy mikor Nikola Tesla bemutatta először a távirányítható hajóját (Ő találta fel) és rögtön boszorkánynak nézték és először a tiltott találmányok közé sorolták, majd ahogy a tudomány beérte Tesla zsenialitását, megenyhültek és hivatalosították. De rengeteg más találmánya van amit mai napig tiltanak a globalista kizsákmányolók.

Az egyház a "tudománnyal" együtt régen azt tanította, hogy a Föld lapos, és mindezt tényként kezelték, a generációk alatt lebutított nép pedig szó nélkül elfogadta. Tudjuk, hogy már időszámítás előtt körbehajózták a Földet, sőt egy komplett szállítóhálózat volt a Föld körül. Aztán az idő múlásával és a keresztény egyház növekedésével egyre elbutultak az emberek és nem emlékeztek az ősi tudományokra.
(csak egy példa: Ha egy mobilt visszaküldenénk a középkorba, rögtön azt mondaná rá az egyház, hogy a gonosz műve és már onnantól kezdve tiltott lenne. Most még az időutazáson is röhögnek az elit tudósok, közben lehet hogy már nagyban folynak a kutatásai. (Talán a CERN-ben?) Ugyanez volt az egyházzal akkoriban. Ők bármit tehettek, kutathattak, talán még a tudományokat is művelték (pl: alkímia, csillagászat), de, hogy monopol hatalmuk legyen, az embereknek nem szabad volt tudnia róla, sok helyen még írni és olvasni se tanulhattak meg. A hivatalos történelem szinte csak tényként kezelt feltételezésekből, és hazugságokból áll persze vannak fenntmaradt írásos emlékek, azokat elfogadom sorolom miért.

-Vagy ez a cikk is bizonyítja: Kiderült, hogy nem Néró égette fel Rómát. De honnan tudják, ha nem voltak ott? Senki se látta. És itt be is csúszik a mondat: "Hiszem ha látom...ha ha ha"

http://www.hir24.hu/tudomany/2012/01/12/ujra-kell-irni-ausztralia-tortenelmet/~~tech-tud

-Csak egy példa: Adott egy szakadék, az alján pedig egy holttest. a szakadék peremén egy cetli egy tartozásról. Ha én megtalálom ezt, a cetliből logikusan arra következtetnék, hogy az adóssága miatt ölték meg a tagot. Mivel rólam -tegyük fel- tudják, hogy kétes a szavahihetőségem, és ha ezt elmondom másnak, nem fognak hinni nekem, így én leszek az első számú gyanúsított. Úgyhogy a saját biztonságom érdekében titokban tartom az esetet. Ezt csinálják a tudósok, csak nagyban. Például találnak pár ókori romot, találnak bizonyítékokat egy atomrobbantásra, de mivel már beadták, hogy az ókoriak milyen buták és primitívek voltak, már nem mondhatják el az atombombás teóriát, különben elvesztenék a szavahihetőségüket és már nem hallgatnának rájuk a tömegek. Így került süllyesztőbe a valódi történelem, pár 19. századi nagyokos tényként kezelt hazudozásai miatt.

Ezotériával, kapcsolatban meg ugy állnak hogy hülyeség, ráadásul úgy jelentik ki hogy semmit se tudnak róla és nem kísérleteznek vele, pedig a tudomány erről szól. Kísérletezés nélkül és új dolgok kipróbálása nélkül nem fog előrébb haladni az emberiség (gondolom nem is az a céljuk hogy haladjunk).
Vegyünk csak példának egy nagyszerű magyar tudóst, Egely Györgyöt, aki felhozta a gömbvillám témát, erre kinevették, mert a jelenlegi tudás szerint lehetetlen, avagy a "Hiszem ha látom" mondat, esetleg a kedvenc mondatuk, hogy: "Nem mond ellent a kettő?" És lássatok csodát ma már sok videó, kép, több szemtanú van és kicsit sikerült előálitaniuk laborban de még nem jöttek rá hogyan keletkezik vagyis még a jelenlegi tudás szerint lehetetlen, de mégis ott van. Igaz ez egy természeti dolog inkább mint ezotéria.

Vagy Nina kulagina orosz nőről ,hogy volt egy Ellenőrzött körülmények között Telekinezis tesz mert nem hitték el neki, de nem is tudtak rajta kifogni ,szkeptikusok bizonyítékot akartak meg is van ezzel és van arról 1 fekete fehér videó szóval az orosz(nagy emberek) rég tudják, és telekinezis háborút indítottak volna ,csak azt nem tudták hogy nagyon lassan lehet fejleszteni és nem azt kell egyből gondolni ha majd autók fognak röpdösni körülötted hanem csak kis tárgyakat tudsz,Gyakorlás kérdése az egész.

Vagy az új felfedezés hogy megtalálták a hepatitis C gyógymódját és " hiszen egyrészről számos tudós lehetetlennek gondolta egy vakcina kidolgozását,,

Vagy ezek a cikkek is bizonyítják hogy csak feltételezésekből áll a történelem:

http://www.hir24.hu/tudomany/2012/03/02/szazezer-eve-mar-hajoztak-a-neandervolgyiek/

http://www.hir24.hu/tudomany/2012/02/08/ujra-kell-irni-a-muveszettortenetet/~~tech-tud

http://www.hir24.hu/tudomany/2012/03/07/oriasi-nyomot-hagyott-a-paranyi-labfej/~~tech-tud

Igaz lehetnek szélhámosok is akik direkt hoznak hasznot másból pl.: Ezotéria témában akik tényleg tudnak valamit azok csendben maradnak és általában akik pénz kérnek érte(pl.: Ezo tv) azok csak a pénzedre hajtanak de most nem azt mondom hogy minden ezotériával foglalkozót aki pénzt kér érte vegyük 1 kalap alá hanem utána kell nézni a dolgoknak. pl:Gróf Spanyol Zoltán + vízautója egy nagy szélhámos igazából mert már előtte is használták és egy orosz gyártmány (MULTIPLAZ-2500M) másolt komment:Ez egy hegesztőpisztoly paraszti nyelven. Kicsit erősebben belegondolva: plazmavágó ami vízgőzzel és elektromos ívvel működik. Zoltán "találmányát" már az ő szabadalma előtt láttam a neten, mint vízgőzös plazmavágót.? És akkoriban azért volt nagy szám, mert egy kis inverter működtette így eléggé kompakt volt. Mellesleg iparban már nagyon régóta használnak vízgőzzel működtetett plazmavágókat. És akkor még nem kommentáltam az autós részt.)

Kicsit a gömbvillámról: Elektromos jelenség; a troposzférában előforduló elektromos kisülések legritkábban megfigyelt fajtája. Alapvetően egy fénylő, változatos alakú, de általában gömbszerű, a többi villámhoz képest lassú mozgású és hosszabb életű, rendszerint földközeli objektum. /wikipédia/

Kicsit az Ufokról: elöszőr is a fogalmak.. Ufo (Azonositatlan légi járműt jelent) és az EBE jelentése meg Földön kivüli biológiai lény.

Megemlítem itt az Afrikai Dogon törzset amiről még nem tudtak jó magyarázatott beadni hogy 1 primitiv afrikai törzs hogy hogy tudót olyanról amit a civilizált világ később tudot.Sirius B-ről.idézet:

"A két francia etnológus a dogon hiedelmeket csupán feljegyezte, de azzal már nem foglalkozott, hogy honnan is van e viszonylag primitív népnek ilyen széles körű csillagászati ismerete. Az angol királyi Csillagászati Társaság amerikai tagja, Robert Temple 1976-ban a Sirius-rejtély című tanulmányában kifejti, hogy földönkívüli lények jöttek a Siriusról, vagy a feltételezett bolygójáról, mely az Emma Ya körül kering, és minden bizonnyal ők adták tovább a világűrről az ismereteiket a bandiagarai sziklafennsík lakóinak. A dogon mítoszok máig őrzik az emlékét egy „bárkának”, mely az égből jött…
Néhány tudós úgy véli, hogy a dogonok az égbolt szerkezetére vonatkozó elképzelésüket – mely elég pontos ismereteket tartalmaz a Tejútról, a Jupiterről, Szaturnuszról és a Holdról) az európai kultúrával megismerkedve alakították ki, a francia gyarmatosítás során. Ez a feltevés azért sántít, mert a mítosz sokkal régebbi keletű, és olyasmit is tartalmaz, amit csak jóval később fedeztek fel az európai és amerikai tudós csillagászok.,,"/astronet.hu

"A dogonok rendkívül gazdag, bonyolult és a mi civilizációnk, tudományunk eredményeit gyakran megkérdőjelező kozmonológiai tudásanyagának módszeres feltárása mind a mai napig tart, immár fél évszázadnál is régebben. A dogonok írástudatlanok. Rendkívül gazdag hagyománykincsüket szóban, szájhagyomány útján örökítették nemzedékről nemzedékre.,,/harmonet.hu


Tiltott találmányokról:
Azért "tiltott találmányok" (a tiltott történelemről is írtam fentebb) mert ellent mondanak az eddig ismert, és nyilvánosságra hozott természeti törvényeknek (jelenlegi tudás szerint lehetetlen). A szkeptikusoknál írtam ezzel kapcsolatosat,ezért nem íróm le ide újra.Szerintem az a lényeg hogy müködjön és az elmélet nem számit! Pl.: Nikola Tesla feltalálta a térből való energiakinyerést, más néven az ingyen energiát. Nyilvánvaló, hogy a nagykutyák direkt jelentették ki, hogy hülyeség mert nem lenne belőle üzlet ha mindenki magának állitani elő az elektromosságot vagy egyébb dolgot ha lehetősége lenne.A hőlégballon kezdetén volt , hogy "Miután Párizs mellett egy mezőn leszálltak, a megrémült parasztok azonnal megsemmisítették az égből pottyant fura szerkezetet.,,


Hogy Hermes Trismegistos szavaival éljek (kicsit átköltve):
Amit a szkeptikusokról és gondolkodásukról mondhattam, befejeztem.


3 megjegyzés:

  1. helló,a facén linkelték be a blogodat,hatalmas gondolkodó vagy,ha megkeresed az awakening the world,every heart makes a difference csoportot a fészen,szívesen látunk,mi is így gondolkodunk,mi is ébredők vagyunk,hajrá,taníts sok embert,hogy te is tanulhass

    VálaszTörlés
  2. csak azért,hogy még jobban képbe legyél,
    http://frenk1men.blog.hu/

    VálaszTörlés
  3. az, hogy ezeknek a cikkeknek durván a 90%-át én írtam, meg hozzátettem dolgokat (kivéve az okosságokat, a helyesíráson is észrevehető) az ne is érdekeljen. az alapötlet persze Light-é, de igazságtalannak érzem, hogy olyasmiért neveznek valakit hatalmas gondolkodónak, amit nem is ő írt. Olyan mintha elszavalnék egy Ady verset, és ezért mindenki engem tartana zseninek.

    VálaszTörlés